De zomer in met de kleurrijke merken
Barong Barong, MelanO en Coeur de Lion!

MelanO
MelanO Juwellen tevens ontworpen door Nederlandse ontwerpers. De sieraden zijn anders met een uniek stijl door de eindeloze mogelijkheden en uitbreidingen van sieraden. Met de basis ringen, armbanden, oorringen en kettingen kan je alle kanten op met de meddy´s. De meddy´s zijn er in talloze matterialen, vormen en kleuren. Zo zijn de sieraden altijd te combineren bij iedere mood en outfit! De sieraden zijn van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Barong Barong
Barong Barong heeft kleurrijke sieraden met karakter. Het is tevens een Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam en geïnspireerd door de Balinese manier van leven. Alle sieraden zijn handgemaakt en ontworpen in Bali. De vrolijke sieraden zijn gemaakt van Sterling Zilver met hoogwaardige coatings, in combinatie met de schoonheid van natuurlijke materialen zoals pijlstaartrog, water slang, zijde en halfedelstenen.

Coeur de Lion
Sieraden van Coeur de Lion zijn tijdloos. De elegante en spannende creaties van de Duitse ontwerpster Carola Eckrodt combineert ongebruikelijke kleurencombinaties en materialen in strakke designs. De sieraden van Coeur de Lion worden met “fingerspitzengefhl” tot in detail handgemaakt. De materialen zijn onder anderen Swarovski kristallen, natuurstenen, en synthetisch gekleurde tijgeroog.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!