trouwen

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mogen de trouwringen uiteraard niet ontbreken. Bij ons bent u aan het goede adres voor een de bijzondere paar ringen waar u naar op zoek bent.

Wij hebben een uitgebreid assortiment in trouwringen. We werken onder anderen samen met bekende leveranciers als Aller Spanninga, Eternal trouwringen en Dora, Amorio, Boccia en Promises.

Laat uw ringen bij ons graveren, met elkaars naam en/of de datum van jullie trouwdag. Onze vakkundige goudsmeden kunnen uw ringen ter plaatse graveren in ons atelier.

 

Onze merken

Dora

Al vele jaren is Dora één van de beroemdste merken in trouw- en relatieringen door de unieke modellen. Het team van Dora bestaat uit goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters met jarenlange ervaring. Zij streven er keer op keer naar om absolute perfectie te bereiken en vinden voor iedere trend een uitstekend evenwicht tussen een modern doch tijdloos ontwerp. Met de verfijnde fabricatietechnieken kan het team van Dora voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Eternal

Eternal is de naam van een nieuw voordelig Nederlands trouwringenmerk. Zij staan voor betaalbare voordelige trouwringen waardoor zij de prachtigste ringen nu ook bereikbaar maken voor ieder budget. Een stijlvolle collectie in geelgoud, witgoud of bicolor in 14 krt, eventueel met diamant gezet, zeer voordelig geprijsd, dus veel lager in prijs dan de andere merken. De trouwringen van Eternal vallen op door de mooie afwerking, kwaliteit en uiterst voordelige prijzen

Aller Spanninga

Goudsmid Aller Spanninga begint in 1863 in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel en dat dit werkt, blijkt uit de groei die het bedrijf doormaakt. Met de Box Zero van Aller Spanninga kunt u de klassieke gladde trouwring helemaal zelf samenstellen. Zo is er keuze uit diverse kleuren, materialen en afwerking. Bijvoorbeeld hoogglans, mat, met briljanten of een ring uitgevoerd in 2 kleuren. Er is dus heel veel mogelijk!

Lees meer!

Karaat goud - Het verschil tussen 9, 18 en 24 karaat

Bij gouden sieraden wordt het goudgehalte aangeduid met karaat, maar wat is karaat goud eigenlijk? Wat is het verschil tussen de soorten karaat goud, zoals 9, 14, 18 en 24 karaat? En hoe kun je zien hoeveel karaat goud er in een ring zit? In deze blog leggen wij er alles over uit!

Alles wat je wilt weten over diamanten

Als je een mooie ring gaat uitzoeken, wil je natuurlijk het liefst een ring met een of meerdere diamanten! Bij juwelier Kuyper hebben wij een uitgebreide collectie aan prachtige diamanten ringen, armbanden en oorbellen, op vele manieren gezet en in vele uiteenlopende vormen. Als je kiest voor een ring met diamant, dan is het handig en interessant om iets meer over diamanten te weten.

10 originele manieren om jullie verloving aan te kondigen

Dé grote vraag is eindelijk gesteld: ‘Wil je met me trouwen?’ Wanneer je deze vraag volmondig met ‘ja’ hebt beantwoord, ben je verloofd. Dit fantastische nieuws zou je wel van de daken willen schreeuwen! Of op zijn minst zo snel mogelijk willen delen met je dierbaren. Maar hoe doe je dat?

Trouwringen met de vingerafdruk of hartslag van je geliefde

Maak je trouwring persoonlijk. Leg de hartslag of vingerafdruk van je geliefde vast in jouw ring. Het symboliseert jullie liefde voor elkaar en maakt de ringen echt persoonlijk? Lees in deze blog alles over de mogelijkheden!

Aan welke hand hoort de trouwring?

Bijna dagelijks krijgen wij de vraag of een trouwring nou eigenlijk links of rechts gedragen moet worden. De etiquette verschilt hier nogal in. Zijn daar eigenlijk bepaalde regels voor? Die zijn er zeker. Aan welke hand een trouwring gedragen wordt verschilt echter per persoon, per land, per regio, per situatie en natuurlijk of je deze ‘regels’ kent en gaat volgen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!