Premium DEALER

TI SENTO MILANO

TI SENTO MILANO

TI SENTO MILANO

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003 omarmd
Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit.
Ti Sento Milano creëert betoverende sieraden die bij ieder modeseizoen aansluiten en voor elke gelegenheid gedragen kunnen worden.
 
De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen en is dan ook in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Nieuwe ontwerpen en stijlen worden voortdurend aan de collectie toegevoegd, waardoor het Mix & Match-principe zich continu uitbreidt. Zo kunnen er vele persoonlijke combinaties worden gemaakt door ringen te combineren en met oorbedels te variëren. De collectie bevat diverse armbanden, colliers, ringen en oorsieraden in uiteenlopende ontwerpen en kleuren. Alle designs worden in eigen huis ontworpen. 

Juwelier Kuyper is premium dealer van het merk Ti Sento Milano. Dit wil zeggen dat wij een extra grotere collectie in huis hebben, die uitgebreider is dan bij een standaard dealer. Daarbij komt dat u altijd keus heeft over de nieuwste collectie sieraden van Ti Sento Milano in de winkel en onze online shop. 

service.garantie.dealer

contact

Openingstijden

 

Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag  09.00 - 18.00
Donderdag*  09.00 - 18.00
Vrijdag  09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 17.00
Zondag gesloten

* geen koopavond i.v.m. corona

Gratis 2 uur lang parkeren voor de deur

 

 

FRANS KUYPER

Zaanweg 120a
1521 DS Wormerveer
T. 075-6281060
E. info@franskuyper.nl

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!