Smartwatches

 

De ‘slimme’ horloges vertellen je niet alleen hoe laat het is, maar ook hoe hoog je hartslag is of het aantal stappen die je hebt gezet. 
Een smartwatch maakt het leven gemakkelijker. Ze helpen je onder anderen navigeren naar plaatsen, regelen je muziek
en brengen je in contact door te bellen of via berichten. 

Juwelier Kuyper is fan van de smartmatches, onze collega’s dragen zelf ook een smartwatch en kunnen u uitgebreid advies geven. 

In de winkel te Wormerveer vindt u een divers assortiment in smartmatches van bekende merken zoals Garmin, Samsung en Michael Kors.
Kom langs voor een nadere kennismaken of neem een kijkje in onze online shop.

Garmin 

Al vele jaren is Dora één van de beroemdste merken in trouw- en relatieringen door de unieke modellen. Het team van Dora bestaat uit goudsmeden, ontwerpers en diamantzetters met jarenlange ervaring. Zij streven er keer op keer naar om absolute perfectie te bereiken en vinden voor iedere trend een uitstekend evenwicht tussen een modern doch tijdloos ontwerp. Met de verfijnde fabricatietechnieken kan het team van Dora voldoen aan alle kwaliteitseisen.

samsung 

Samsung smartwatches zijn horloges die een klassieke uitstraling combineren met geavanceerde functies. Exclusief bij juweliers zijn de special Editions verkrijgbaar en uitgerust met een speciaal ontworpen stainless steel horlogeband.

De Samsung smartwatches zijn zowel zeer stijlvol als gebruiksvriendelijk. Om door apps, berichten en tekst te scrollen hoef je alleen maar de roterende ring te draaien. Het horloge werkt bovendien dagen achtereen zonder dat je hem hoeft op te laden.

Michael Kors

De Michael Kors Access smartwatch is een stijlvol horloge met een digitaal scherm. Met de keus uit verschillende wijzerplaten matcht de smartwatch bij iedere outfit.

Koppel je watch via bluetooth aan je smartphone zodat je overal op de hoogte bent van belangrijke berichten, telefoontjes of notificaties van apps als Twitter, Facebook en Instagram. Bovendien gebruik je de watch ook om je muziek of de camera van je smartphone te bedienen. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en kortingsacties!

Bedankt voor uw aanmelding!